نقش علوم انسانی و هنر با کارکرد انتقادی در خصوص طرح سوالات بنیادین در فلسفه و مباني علمي به عنوان ابزاری برای دستیابی به تفكر نوانديش، خلاق و كارآفرين در زيرساختهاي ساير علوم و دستاوردهاي آن نيز از اهميت بسياري در فرآيند توسعه برخوردار است. از اینرو میتوان گفت دستيابي به توسعه بومي، همه جانبه و پايدار، جز با بذل توجه به پژوهش و مطالعه در حوزه علوم انساني و هنر میسر نخواهد شد. ارتقاء کیفیت پژوهشها و مطالعات علمی، از مسیر انتشار نتایج مطالعات علمی و تحصصی پژوهشگران میگذرد.
بشر در شروع قرن بیست و یکم با تحول شگرفی مواجه شد. این تحول محصول تغییر مفهوم ارتباط، اطلاعات و رسانه بوده است. دگرگونی در ارتباط و انتقال اطلاعات، امکانات آموزشی و پژوهشی را در اختیار بخش بسیار بزرگتری از مردم جهان قرار داد. توسعه آموزش، منجر به ظهور مفاهیم جدیدی در رسانه شد و افراد مختلف را قادر ساخت تا به منابع علمی بروز دسترسی پیدا کنند. تغییر فناوری در کنار افزایش دانشجویان و محققین باعث شد تا مقالات علمی زیادی در مجامع علمی، همایشها و نشریات پژوهشی منتشر شود.
با این نگاه «نشریه پژوهش در هنر و علوم انسانی» توسط موسسه مطبوعاتی شباک و با همکاری علمی اساتید برجسته دانشگاههای کشور به انتشار مقالات علمی در زمینه پژوهش هنر و مطالعات میان رشتهای میپردازد. از اینرو از تمام اساتید، صاحبنظران، کارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و علاقمندان به مطالعات علوم انسانی و هنر دعوت مینماید با ارسال دستاوردهای علمی خود به تحریریه نشریه در پربارتر کردن این نشریه ما را یاری نمایند.
مشخصات نشریه:
مدیر مسئول: دکتر میلاد فتحی
سردبیر: دکتر پژمان دادخواه
مدیر اجرایی: خانم ملائی
شماره مجوز: 78433 (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
شماره شاپا: 6298-2538 (کتابخانه ملی ایران)
ISSN: 2538-6298